Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi tarafından Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası’nda finalde Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulunu penaltı atışları sonucu yenen Necatibey İlkokulu şampiyon oldu.

Kasap Emin Kaçar Spor Tesisleri'nde Nurlupınarspor’un da desteğiyle gerçekleşen turnuvaya Gazi, Necatibey, Dr. Ömer Faruk Meriç, Vicdan Karaosmanoğlu, Ahmet Tütüncüoğlu, Akşemseddin, Ahmet Ferit Giritligil ve Murat Germen İlkokulları katıldı. Final maçını Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay da izledi.

Turnuvada Necatibey İlkokulu Şampiyon Oldu (1)

Penaltılarla üstünlük sağlandı

Final maçında Necatibey İlkokulu ve Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu karşı karşıya geldi. Maç 2-2 sona erdi. Penaltılarda rakibine üstünlük sağlayan Necatibey şampiyon oldu. Öğrenciler maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

Turnuvada Necatibey İlkokulu Şampiyon Oldu (4)

Avrupa'dan 'gümüş'le döndü Avrupa'dan 'gümüş'le döndü

Şampiyon olan Necatibey İlkokulu’na kupa ve madalyalarını Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, ikinci olan Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu’na Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay, üçüncü olan Murat Germen İlkokulu’na Müdür Yardımcısı Meral Çetinkaya takdim etti.

Turnuvada Necatibey İlkokulu Şampiyon Oldu (3)

Kaynak: HABER MERKEZİ