Gürsel, Yunusemre İlçesi'nde bulunan Magnesia AVM arkasında kurulacak iftar çadırlarında her gün 300 kişiye iftar yemeği sunacaklarını ve 200 vatandaşa da sıcak yemek ulaştıracaklarını belirtti. Ramazan boyunca toplamda 15 bin kişiye iftar sofrası kuracaklarını ifade etti.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi’nden 15 Bin Kişiye İftar Müjdesi (4)

Türk Kızılay’ın kurulduğu günden itibaren ayrım yapmadan tüm vatandaşların yanında olduğunu vurgulayan Gürsel, “Hayırseverlerin desteğiyle her gün 300 vatandaşımızla iftar sofrasında buluşup, 200 vatandaşımıza sıcak yemek servisi yapacağız. Ayrıca Magnesia AVM’de açılacak stantta, bağış toplayarak, bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız,” dedi.

Öner Gürsel Türk Kızılay Manisa’da güven tazeledi Öner Gürsel Türk Kızılay Manisa’da güven tazeledi

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi’nden 15 Bin Kişiye İftar Müjdesi (4)

Yemeklerin kişi başı 110 lira olarak belirlendiğini aktaran Gürsel, bağış yapmak isteyen vatandaşların, Türkiye Kızılay Derneği’nin TR900001000188000018686099 IBAN Numaralı hesabına bağışta bulunabileceklerini ve telefonla 0236 231 15 99 veya 0552 168 17 78 numaralarından Kızılay ile iletişime geçebileceklerini söyledi.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın ise, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi’nin yaptığı çalışmalarla gönüllere dokunduğunu belirterek, Kızılay Başkanı Öner Gürsel ve tüm çalışanlara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ