Türk Kadınlar Konseyi Şubelerden Sorumlu Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Melahat Uz ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa merkezindeki bazı bakkalları ziyaret ederek veresiye defterlerindeki borçları kapattı. Bunun yanı sıra 90 aileye nakdi yardım yaparak Ramazan ayında dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı.

Türk Kadınlar Konseyi’nden Ramazan Dayanışması (6)

Konsey yetkilileri, hayırsever vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirilen bu yardımların büyük anlam taşıdığını belirterek, “Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarında bizim de tuzumuz olsun istedik. Bu yıl bakkallardaki borçları kapattık ve maddi destek sağladık. Destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Manisa’da Şok Operasyon: 5 Tonun Üzerinde Kaçak Etil Alkol Ele Geçirildi Manisa’da Şok Operasyon: 5 Tonun Üzerinde Kaçak Etil Alkol Ele Geçirildi

Türk Kadınlar Konseyi’nden Ramazan Dayanışması (5)

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Melahat Uz da, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, katkı sağlayan hayırseverlere minnettarlığını dile getirdi.

Türk Kadınlar Konseyi’nin her yıl düzenli olarak sürdürdüğü bu dayanışma hareketi, Manisa’da büyük takdir toplarken, ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ