İl Başkan Yardımcısı Ocak ayının ortasında yapılması öngörülen kongre öncesinde İl Başkanlığına aday olduğunu İl Binasında yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi

   Başkan Adayı Tunç Önsoy’un basın açıklamasında İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik,Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş, Saruhanlı İlçe Başkanı Hüseyin Abacı ve çok sayıda partili yer aldı.

  İYİ Parti Manisa İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Başkan Yardımcısı Tunç Önsoy;

"Sevgili Dava Arkadaşlarım, Genç Kardeşlerim, Kıymetli Basın Mensupları

Hepiniz Hoşgeldiniz, Şeref Verdiniz!

Kuruluşundan Bu Yana Hepimiz Gibi Fedakarca  İçerisinde Bulunduğum İyi Parti’de Çeşitli Görevlerde Bulundum.

Son Dönemde De İyi Parti Manisa İl Başkanımız Sayın Hasan Eryılmaz’ın Yönetiminde  4 Yıl Boyunca Teşkilat Başkanı Olarak Gururla Çalıştım. Milli Birlik Ortamının Yeşermesine Katkı Sunmak Üzere Çıktığımız Bu Yolda Sizlerinde De Teveccühüye İyi Parti Manisa İl Başkanlığına Adaylığımı Açıklamak Üzere Bugün Burdayım.

İyi Parti Olarak, Tüm Baskılara Rağmen Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı Olan  2023’te Gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Ve Milletvekili Seçimlerine Büyük Bir Çoşkuyla Hazırlanıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Yolunda, Onun İzinde, Onun Gölgesinde, Onun İlkeleriyle Var Olmaya Devam Edeceğiz. Önümüzdeki Seçimlerin Milletimizin Ve Ülkemizin Bu Kara Günlerden Aydınlığa Çıkacağı Günler Olacağına İnanıyoruz. Bu Seçimlerin Öneminin Farkındayız. Partimizin Kurucu Üyeleri, Güçlü Kadınlarımız Ve Her Geçen Gün Büyüyerek Aramıza Katılan Yeni Üyelerimizle Birlikte Kucaklayıcı, Birleştirici, Üretken Ve Dinamik Bir Yönetimle Seçime Yüksek Motivasyonlu Bir Şekilde Giriyoruz Ve Allah’ın İzniyle Türkiye’nin Güzel Yarınları İçin Bu Seçimi Hep Birlikte Kazanacağız.

Cumhuriyetimizin Temel Değerlerine Sahip Çıkan Bu Oluşumun İçerisinde Yer Almak Tan Büyük Bir Gurur Duyduğumu Belirterek, Tek Adamcılığa, Demokrasiden Uzaklaşmış Düzene Karşı Gece Gündüz Çalışacağımızın Bilinmesini İstiyorum.

Değerli Dava Arkadaşlarım, Hepiniz Biliyorsunuz Ki Yola İnanmışlarla Çıkılır! Siyaset Tarihi Gücünü Ve Oturduğu Koltuğu Ölümsüz Zannedenlerle Doludur. Biz Göreve Geldiğimizde Hepiniz Göreceksiniz Ki Yeni Başarılara İmza Atacağız. Biz, Geçici Hecesler Uğruna Bu Yola Başvuranlardan, Makam İtibarı İçin Sözünde Durmayanlardan Olmayacağız. Sözünü Tartmadan, Kişisel Menfaatler Uğruna Siyaset Yapanlardan Olmayacağız. Göreve Geldiğimiz İlk Günkü İnanmışlığımızla Partimizin Her Kademesinde Görev Almaktan Vazgeçmeyeceğiz.

Biz Bugüne Kadar Yapılamaz Denilenleri Yaptık, Başarılamaz Denilenleri Başardık. Biz İnanıyoruz Ki İyi Parti’yi Hep Birlikte Hak Ettiği Yere Taşıyacağız. Yaktığımız Bu Demokrasi Meşalesini Elden Ele Taşıyarak Tüm Türkiye’ye  Ulaştıracağız.

Şunu Bilmenizi İstiyorum Ki Bugün Karşınızda İl Başkanı Adayı Olarak Bulunan Tunç Kardeşiniz Olarak  Partimizin Çatısı Altında Verilen Her Türlü Görevi Laikıyla Yerine Getireceğim. Üretken Ve Ürettikçe Kazanan Gençlerimizi Geleceğe İyi Taşımak İçin Var Gücümle Çalışacağım. Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın. Ben – Partim – Davam – Ailem Kırmızı Çizgimdir.  Biz Kırmızı Çizgimize İhanet Etmemeyi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’den Öğrendik. Bu Yolda Da Başımız Dik, Alnımız Ak, Kararlı Bir Şekilde Yürüyeceğiz.

Kıymetli Vaktini Burada Bulunarak Demokrasi Mücadelemize Ayıran Bu Davaya Gönül Vermiş Herkese Teşekkürlerimi, Sevgi Ve Saygılarımı Sunuyorum. Herkes Şunu Bilmelidir Ki İl Başkanlığı Adaylığımı Düşündüğüm İlk Günden Bu Yana Tek Bir Amacım Var; İyi Parti’yi Manisa’da Birinci Parti Yapmak, Dokunmakdık Gönül, Sıkılmadık El Bırakmamak. Bu Doğrultuda Yanımızda Olan Herkesten Allah Razı Olsun Diyorum Ve En Derin Sevgi Saygılarımı Sunuyorum. Sağ Olun, Var Olun." İfadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

WhatsApp Image 2022-12-19 at 15.23.02WhatsApp Image 2022-12-19 at 15.23.03