Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın düzenlediği basın toplantısında enflasyon ve gıda ürünlerindeki pahalılığa yönelik açıklamalarda bulundu.

CW Enerji, savunma sanayisine  ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor

Aydın, "Türk halkının evinde en az 2 yıllık şeker ve yağ var” dedi.

Aydın, "Şeker, yağ gibi bazı ürünleri kamu Tarım Kredi üzerinden pazarlıyor ancak diğer firmalara da veriyor. Kalite farkı olan ürünlerde, fiyatlar mukayese ediliyor. Eşit koşullarda eleştirilmesi gerekiyor. Et ve Süt Kurumu bize, cari piyasa fiyatlarının altında et vereceğini söyledi. Yüzde 35 ucuza satıyoruz. Ürünün sahibi Et ve Süt Kurumu, sadece 234 noktamıza veriyor. Sanki marketin tüm ürünlerinde bu indirim yapılacak gibi algıya dönüştü. Rakipler düşmanlarımız değil, onlardan çok şey öğreniyoruz. Nihai anlamda mal tedariki yaptığımız firmalara da pazarda olmamız olumlu yansıyor. Yapabildiğimiz kadar daha ekonomik kalmak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

“TÜRK HALKININ EVİNDE EN AZ 2 YILLIK ŞEKER VE YAĞ VAR”

Marketlerdeki enflasyon ve indirim haberleriyle artan talebe yönelik konuşan Aydın, “Kişisel görüşüm, Türk halkının evinde en az 2 yıllık şeker ve yağ var” yorumunda bulundu. 

Editör: Vehbi Gönül