TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da son bölümde tansiyon yine dorukta. Nagihan, Aleyna, ve Nefise arasında yaşanan kavgadan sonra şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, öfkesinden dolayı sandalyeyi fırlatarak alandan ayrıldı. Yaşanan bu olayların ardından daha önce üç kez Survivor'da mücadele eden Sema Aydemir, apar topar Dominik'e gittiği ve " Acil görev emri" notuyla paylaşım yapması Sema'nın yarışmaya katıldığını iddialarını güçlendirdi.

Astrolog Nuray Sayarı 'özel bir gün’ dikkat dedi Astrolog Nuray Sayarı 'özel bir gün’ dikkat dedi

Acun Ilıcalı'nın Çılgın Tepkisi

Programın son bölümünde Nagihan, Nefise, ve Aleyna arasında çıkan kavganın ardından Acun Ilıcalı, adeta çılgına döndü. Sinir krizi geçiren Ilıcalı, sandalyeyi fırlatarak "Siz ne istiyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. Konseyi iptal eden Ilıcalı, yarışmacılara sert sözlerle seslendi.

Sema Aydemir'den Acil Çağrı

Survivor tarihinde üç kez mücadele eden Sema Aydemir, bu sezon kadroda yer almamıştı. Ancak, yaşanan gerginliklerin ardından Aydemir'in apar topar Dominik'e çağrılması dikkat çekti. Sema Aydemir, Instagram hesabından "Acil görev emri" notuyla Dominik'te olduğunu duyurdu. Sema Aydemir'in paylaşımı Survivor'da bu akşam bir diskalifiye olacağı ve o yüzden apar topar Dominik'e çağrıldığı iddialarını güçlendirdi.

Nagihan Diskalifiye mi Olacak?

Yaşanan olaylar sonrasında Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın bu konudaki kararı, programın bir sonraki bölümünde açıklanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ