1 yıl önce GÜNDEM

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Ziraat Odasının öncülüğünde ilk kez ekimi gerçekleştirilen tohumluk mısırın hasadı yapıldı. Tohumluk mısırda 12 bin ton rekolte bekleniyor.

1 yıl önce GÜNDEM

Magnesia, Smyrna ve Göztepe Rotaract kulüplerinin ortak olarak düzenlediği programda kulüp üyeleri, Manisa Otizm Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

1 yıl önce SPOR

6-11 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir’de Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kulüpler Şampiyonasından başarı elde eden Akhisar Belediye Spor Briç takımını Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

1 yıl önce SPOR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulu üyeleriyle Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde bir araya geldi.

1 yıl önce SPOR

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Frutti Extra Cup Basketbol Turnuvasında son Eurocup finalisti Frutti Extra Bursaspor’a son saniyesine kadar büyük çekişmeye sahne olan maçta 81-78 mağlup oldu.

1 yıl önce GÜNDEM

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Çerçi, ziyaretlerde ilçeye kazandırılacak olan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

1 yıl önce SPOR

Yunusemre Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdürüyor. Teknik Direktör Erkan Aslan, zorlu sezon öncesi Manisalılara kenetlenme çağrısı yaptı.

1 yıl önce SAĞLIK

Güçlü otoriter birinin kendinden zayıf birine uyguladığı, içinde psikolojik şiddet, manüpülasyon gibi ögeleri barındıran gaslighting; psikolojik zorbalığın en uç noktası. 

1 yıl önce GÜNDEM

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile birlikte Manisa Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı görevine seçilen İbrahim Pekar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1 yıl önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı açıkladı, kilometre hilesi yapanlar yandı. Çünkü Bakanlık bu hileye başvuranlara 300 bin lira ceza kesilmesini gündeme getiriyor.