1 yıl önce GÜNDEM

İYİ Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Çelik ve yönetimi, Alaybey, Nurlupınar, Akpınar, ve Sakarya Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

1 yıl önce GÜNDEM

Manisa Ticaret Borsası, geleneksel hale getirdiği eğitim yardımları çerçevesinde bu yıl, Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı ilçelerinde eğitim-öğretim gören ihtiyaç sahibi bin ilkokul öğrencisine okul kıyafeti desteğinde bulundu.

1 yıl önce GÜNDEM

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu başkanlığında toplandı. Merkez bankası faiz kararını duyurdu. 

1 yıl önce ANA MANŞET

CHP İl Başkanı Balaban yaptığı açıklamada, MHP’li Akçay’ın sözleriyle ilgili şu ifadelere yer verdi: “MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay siyasi nezakete, insanı değerlere yakışmayan bir açıklamada bulundu.

1 yıl önce ANA MANŞET

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'i canlı yayında tartışmaya davet etti.

1 yıl önce GÜNDEM

Cider yolu ile ilgili de Manisalılara müjde veren Başkan Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Manisa'ya kazandırılan ve Devlet Bahçeli Kavşağı'nın devamı niteliğinde olan Cider yolunun Menemen yoluna bağlanacağını açıkladı.

1 yıl önce YAŞAM

Şehzadeler Belediyesi, bu yıl mart ayında başlattığı soğuk asfalt çalışmalarında 35 kilometre ova yolunu soğuk asfaltla buluşturdu.  

1 yıl önce ANA MANŞET

Kurda yaşanan dalgalanmalar hem eczacıları hem de hastaları etkiliyor.

1 yıl önce SİYASET

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Demirci’de sanayi esnafıyla kahvaltı yapıp istek ve şikayetlerini dinledi ardından tarlada çalışan çiftçileri ziyaret etti.  

1 yıl önce EĞİTİM

Zabıtadan okul kantinlerine denetim