Tek tek bütün hesaplar inceleniyor | IBAN’ı  kiraya verenlere ağır cezalar var Tek tek bütün hesaplar inceleniyor | IBAN’ı  kiraya verenlere ağır cezalar var

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

MHP Manisa İl Başkanı sayın Murat Öner, bir kez daha uzun süredir mensubu olduğum İYİ Parti ve Türk milletinin geleceği adına oluşturulmuş altılı masa için mesnetsiz, hiçbir gerçeklik payı taşımayan, nezaket sınırlarını aşan sözler söylemiş, iftiralar atmıştır. 

Öte yandan şahsım ve ailem ile ilgili de asılsız iddialarda bulunmuş, şahsımın usulsüz işlemler yaptığını öne sürmüştür. 

Biz, MHP İl Başkanı sayın Murat Öner’in bu tür seviyesiz açıklamalarına ne yazık ki çok alışığız. 

Bu zamana kadar yaptığı tüm açıklamalara uzun uzun cevap verdik ama görüyoruz ki kendileri bu cevapları algılama konusunda sorunlar yaşıyor.

O nedenle bu açıklamamı kısa ve net yapacağım. 

MHP Manisa İl Başkanı sayın Murat Öner’i, gazetecilerin moderatörlüğünde ETV, manisahaberleri.com ya da istediğin bir kanalda CANLI YAYINDA KARŞILIKLI PROGRAMA davet ediyorum. 

Ayrıca, hakkımda ortaya attığı ve atacağı asılsız iddialara ilişkin ŞEREFLİ BİR VATANDAŞIN YAPACAĞI GİBİ CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA GİDEREK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMASINI talep ediyor, bu süreçte KENDİSİNE EŞLİK EDECEĞİMİ de ilan ediyorum. 

Eğer ki bunlardan hiçbirini yapamazsanız, kamuoyu sizin sözünün arkasında durmayan, yalancı, ikiyüzlü ve basiretsiz, “çamur at izi kalsın” siyasetçileri olduğunuzu bir kez daha anlayacaktır. 

Editör: Vehbi Gönül