Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a ziyaret Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Soma’da vatandaşlarla buluştu. Aynı zamanda esnaf ziyareti de yapan Ferdi Zeyrek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Soma’da sosyal alanlar artacak

Büyükşehir ve ilçe belediyesinin eksikleriyle ilgili açıklama yapan Zeyrek, “Halkımız hava kirliliği, toz, her geçen gün artan sağlık problemleriyle boğuşurken bu şehrin emanetini omuzlarına almış yetkililer sadece izliyor. Önce temel ve sağlığımızı tehdit eden problemleri bertaraf edecek, daha sonra sosyal alanlarımızdaki imkânlarını artıracağız. Halkımızın talepleri üzerine Soma’da ailece sosyalleşebilecek alanları çoğaltacak, gençlerimize yepyeni tesisler kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Vatandaş Zeyrek’i önde görüyor

CHP’li başkan adayı Zeyrek’i gören bir vatandaş, “Seçimi kazanmaya en yakında sizsiniz onunda üzerine basarak söyleyelim” dedi.

İsyan eden bir diğer Somalı vatandaş, “Yeter abi artık ya! Biz esnafız artık bazı şeyler gerçekten had safhaya ulaştı” dedi.

“Yeter bıktık artık”

Sitem eden diğer vatandaşlarda, “Başkanım biz örnek bir belediyecilik bekliyoruz. Yeter bıktık artık. İnşallah kazanacağız. Birlikte başaracağız inşallah. Olacak bu sene , bu sene o sene mi? O sene. Yolun açık olsun. Hayırlı uğurlu olsun dualarımız seninle. Güzel haberler bekliyoruz inşallah. Artık devireceğiz eyvallah. Yani bu düzensizlik bir son bulur. Seçildikten sonra böyle her ay esnaf ziyareti yapacaksınız” şeklinde konuştu.

“Biz o siyasetçilerden değiliz”

Bunun üzerine Zeyrek de şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi biz o siyasetçilerden olmadığımız için buradayız zaten. Değişimle birlikte Manisa tertemiz bembeyaz bir sayfa açacak inşallah, çok istiyoruz.” 

Kaynak: HABER MERKEZİ