Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, bu akşam gerçekleştirdiği iftar yemeğinin ardından kameraların karşısına geçerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

MANİSALININ PARASIYLA KENDİ TAKIMI İÇİN BÜYÜK FEDAKARLIK YAPIYORMUŞ


Aktan, yaptığı açıklamada, Manisa’nın adını yukarılara taşımak için büyük fedakârlıklar yaptıklarını söyledi. 

Davetlilere seslenen Aktan,

“Dedikodulara inanmayın” dedi. 


İYİ NİYETİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK BAŞKAN

 
İyi niyetli olduklarını üstüne basa basa anlatma gereği duyan Başkan Aktan’ın neden tedirgin olduğu da merak konusu oldu.

Kendilerini yıpratmaya çalışanların olduğunun altını çizen Aktan, emeklerine saygı gösterilmediğinden dert yandı. 


SÜPERLİG’E ÇIKACAKMIŞ


Son bir yılda sayamadığımız kadar teknik direktör değişikliğine giden Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan,  bir de Süper Lig'e çıkma sözü verdi. 

VER COŞKUYU BAŞKAN


Davetlilere ve futbolculara sabırlı olmalarını dileyen Aktan, 

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi

“Bugünkü duruma bakmayacaksınız, geleceğe bakacaksınız. Ve biz geleceği inşa edeceğiz. Ne yaptığımızı biliyoruz. Yalan konuşmuyoruz, Sahtekârlık yapmıyoruz, adam dolandırmıyoruz” dedi. 

BAŞKAN AKTAN’IN SANIRIM RAPORDAN HABERİ YOK


Mevlüt Aktan’ın açıklamalarına ilişkin Sayıştay denetçilerinin aylar önce sunduğu rapor ne demişti? 


  
Sayıştay’ın yayımladığı raporda şu ifadeler kullanılmıştı:


 “Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan, Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.11.2020 tarihli ve 2020/495 sayılı kararı ile işletme hakkının devri yoluyla Besot Müşavirlik, Mühendislik, Müteahhitlik Hizmetleri Ulaşım Toplu Taşımacılık Sosyal Tesisler İşletmeciliği Turizm ve Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne (BESOT AŞ) 15 yıl süre ve 500 TL kira bedeli ile devredilen Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ile Mümin Özkasap Stadyumunun BESOT AŞ tarafından Manisa Futbol Yatımları AŞ’ye kiralandığı, spor tesisin bütünüyle kulüp binası, antrenman salonu ve sahası, konaklama ve takımın sosyal  alanları olarak kullanıldığı, stadın ise futbol takımının profesyonel ligdeki maçlarına ev  sahipliği yaptığı ve bu tesislere ilişkin elektrik, su, doğalgaz gibi cari giderlerin yanı sıra spor aletlerine ilişkin demirbaş alım giderlerinin de belediye bütçesinden karşılandığı, tesiste Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın personelinin görev yaptığı tespit edilmiştir.”

Sayıştay tarafından belediye bütçesinin kendi takımı olan Manisa FK’ya kullandırıldığının tespit edilmesine rağmen Mevlüt Aktan’ın,

“Sahtekârlık yapmıyoruz, adam dolandırmıyoruz”

açıklamaları şaşkınlık yarattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ