Yunusemre yeni Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özlem Uğuk Ekinci’nin elinden aldı. İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan mazbata törenin ardından Semih Balaban konuşma yaptı.

Semih Balaban Mazbatasını Aldı (3)

Nisan ayında en fazla zam kuru soğana oldu Nisan ayında en fazla zam kuru soğana oldu

Konuşmasına teşekkürlerini sunarak başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban,

“Bu süreçte emeği geçen başta Sayın Genel Başkan'ımıza il başkanımıza, ilçe başkanımıza, milletvekillerimize, il ilçe yöneticilerimize, belediye meclis üyelerimize, kadın kolları, gençlik Önceki dönem il ilçe başkanlarımıza, önceki dönem il, ilçe yöneticilerimize bize destek olan muhtarlarımıza ve bize her zaman destek olan basın mensuplarımıza ve özellikle de bu başarıda bana göre en büyük pay sahibi olan Serap Balaban hayat arkadaşıma hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Semih Balaban Mazbatasını Aldı (2)

“Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız”

Esas konuşmayı devir teslim töreninde yapacağını ifade eden Balaban, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu başarıda emeği geçen herkese bizim seçim komisyonumuza yüz güldürdü. Benimle çalışan kardeşlerimize kısacası halkımızda bize oy veren, vermeyen tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kimse merak etmesin. Ben herkesin belediye başkanı olacağım. Belediye herkesin belediyesi olacak. Bütün partilere kapımız ardına kadar açık olacak. Herkesin emrinde olacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız. Sayın Seçim Kurulu Başkanımıza, Hakime Hanım'a, memur kardeşlerimize de çok çok teşekkür ediyorum. Atladığım varsa özür diliyorum. Bu sadece bir teşekkür konuşması. Bir teslim töreninde gerçek konuşmayı yapacağım. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum. Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Semih Balaban Mazbatasını Aldı (1) 

Kaynak: HABER MERKEZİ