Savran seçim çalışmalarına renk kattı Savran seçim çalışmalarına renk kattı

Selendi sokaklarının çalışmalar nedeniyle çamur deryasına döndüğünü ve yaşanılamaz hale geldiğini vurgulayan Selendi CHP İlçe Başkanı Selim Kurt ve Selendi İYİ Parti İlçe Başkanı Ethem Erol  basın açıklaması yaparak  alt ve üstyapı, prestij cadde projesinin bir an önce bitirilmesi için yetkililere seslendi.
‘’Hizmete de eziyete de doyduk’’
Selendililerin canına tak ettiğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Selim Kurt; ‘’ Bizler Millet İttifakı olarak tüm Selendililerimizin canına tak eden yaşanamaz hale gelmesine neden olan alt ve üstyapı, prestij cadde projesinin biran önce bitirilmesini istiyoruz. Siyasi partiler olarak hizmetin bir külfeti olur alt yapı hizmetlerinin daha fazla külfeti olur diyerek bugüne kadar ki mağduriyetleri günlük siyasi malzemesi olarak kullanmadık. Ancak  ilkbahardan başlayarak devam eden çalışmalar nedeniyle yazı camımızı kapılarımızı açmadan geçirdik. Halkın sağlığını bozan tozlu havaları soluduk. Yağmur yağınca tozdan dumandan kurtulduk dedik ama bu seferde çamura bulandık sabır taşı çatladı. Hizmete de eziyete de doyduk artık yeter biran önce gereği yapılmalıdır ve çalışma bir önce bitirilmelidir.’’dedi. 
‘’Selendi halkı bunu unutmaz bizlerde unutturmayız’’
Sözlerine Selendiye hizmet vermiş herkese teşekkür ederek  başlayan Selendi İYİ Parti İlçe Başkanı Ethem Erol ‘’’ Selendimize hizmet vermiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum bizler hiçbir zaman hizmete karşı değiliz hizmet veren herkesi takdir eder gerekirse överiz ama kendi halkına eziyet eden mağdur edeni de kırmadan dökmeden tepkimizi gösteririz. 2019 yılında Selendimiz de başlatılan altyapı çalışmalarından halkımız yazın tozdan kışın çamurdan yaşayamaz hale geldi bizler hizmettir diyerek bugüne kadar sustuk. Bugüne geldiğimizde 3 yıldır yapılan altyapı çalışmalarının hepsi çöpe gitti tekrardan altyapı ve üstyapı çalışması yapıyoruz. Bugün daha iyisini yapacağız dediler bizlerde sevindik ancak günler aylar yıllar geçiyor yine baktık ki toz toprak ve çamur içerisinde yüzer olduk insanlarımız isyan noktasına geldi. Selendi halkı bunu unutmaz bizlerde unutturmayız’’dedi.

WhatsApp Image 2022-12-16 at 09.02.55WhatsApp Image 2022-12-16 at 09.02.55 (1)