Genel kurulun Divan Başkanlığını, 22. Bölge Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanvekili ve aynı zamanda Alaşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çataldere yaptı. Kongreye esnafların yoğun ilgisi damga vurdu.

Turgutlu Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Seçildi (7)

Toplam 2.464 oyun kullanıldığı seçimde 2.443 oy geçerli sayılırken, 21 oy ise geçersiz olarak değerlendirildi. Beş adayın kıyasıya yarıştığı seçimde Selahattin Baki, 811 oy alarak en fazla desteği gören isim oldu ve başkanlık görevine seçildi.

Seçimde diğer adayların oy dağılımı şu şekilde oldu:

Manisa’nın Tarihi Kitapsaray Binası Yeniden Kültür Merkezi Olacak
Manisa’nın Tarihi Kitapsaray Binası Yeniden Kültür Merkezi Olacak
İçeriği Görüntüle
  • Bülent Ayhan: 767 oy
  • Cenk Vatansever: 364 oy
  • Şahin Ek: 298 oy
  • Yakup Abpak: 203 oy

Seçim sonuçlarıyla birlikte Selahattin Baki, Turgutlu esnafının güvenini alarak önemli bir göreve geldi. Baki’nin başkanlığında kooperatifin nasıl bir yön izleyeceği ve esnafa yönelik projelerin neler olacağı önümüzdeki dönemde merakla takip edilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ