Manisa'da kaçak makaron operasyonu gerçekleştirildi Manisa'da kaçak makaron operasyonu gerçekleştirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalı şehitlerimizi anmak adına başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kısık Camii Bahçesi’nde hayır etkinliği düzenledi. 34 yıl önce şehit olan Polis Memuru Hikmen Onan ve 15 yıl önce şehadete erişen Polis Memuru Hasan Akoral’ı anma adına düzenlenen programa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tahsin Kılıç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MHP İl ve İlçe Yönetimleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun, Şube Müdürleri ve ilgililer katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şehit Polis Memuru Hikmet Onan’ın annesi Şengül Onan ve Şehit Polis Memuru Hasan Akoral’ın babası Osman Akoral, annesi Nurten Akoral, eşi Figen Akoral ve kardeşi Niyazi Akoral ile yakından ilgilenerek, kahramanlarımızın gönüllerde ölümsüz olduğunu dile getirdi. Anma programı kapsamında şehit Polislerimiz için mevlit okundu ve ardından Mobil İkram Aracı ile pilav hayrında bulunuldu.

Programın sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve içerisinde Yasin-i Şerif, Türk Bayrağı ve eşarbın yer aldığı taziye kutusu şehit ailelerine takdim edildi.

Dernek Başkanları’ndan Büyükşehir’e Teşekkür   

         Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya, Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun, şehitlerimizi anmak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program için Başkan Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkürlerini dile getirdi.