Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Alaçatıspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-siyahlılar zorlu deplasmandan 3 puanla dönüp, 3’te 3 yaparak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Saat 14:00’te Alaçatı 15 Eylül Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Rıdvan Altıntaş yönetecek.

Son iki haftada oynadığı Budaklarspor ve Sultangazispor maçlarından galibiyetle ayrılan Manisa Sanayi Yıldızspor, Alaçatıspor deplasmanına moralli gidiyor. Hafta içi gerçekleştirdiği antrenmanlarla hazırlıklarını 3 puan üzerine kuran kırmızı-siyahlılar, Manisa’ya 3’te 3 yaparak dönmeyi hedefliyor. Alaçatı 15 Eylül Stadı’nda saat 14:00’te oynanacak müsabakayı Uşak bölgesi hakemi Rıdvan Altıntaş yönetecek. Altıntaş’ın yardımcılıklarını Erkan Akbak ve Ahmet Bayır yapacak. Müsabakanın 4.hakemi ise Onurhan Yüce.

Manisalı sporcular Ordu'da yarışacak Manisalı sporcular Ordu'da yarışacak

ALACA: MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Ligin başından bu yana hem futbol hem de skor anlamında olumlu işler yaptıklarını ifade eden Sanayi Yıldızspor teknik direktörü Halit Alaca, “Son iki haftayı kazandığımız için son derece enerjimiz yüksek ve galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Alaçatıspor deplasmanından alacağımız galibiyet bizi zirveye bir adım daha yaklaştıracak. Maçın senaryosu ne olursa olsun maçı son ana kadar isteyen ve birbirine kenetlenmiş ekibimiz var. Alaçatıspor karşısında bu inanç ve isteğimizi  sahaya yansıtıp bize puanlar getirecek golleri bulmak istiyoruz. Oyuncularım bu maçın önemini iyi biliyor. O yüzden Pazar günü kazanarak Manisa’ya mutlu dönmek istiyoruz” dedi.