İYİ Parti üyelerinin bir arlaya geldiği Birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısı İYİ Parti üyelerin yüksek katılımıyla gerçekleşti.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı kahvaltıda parti üyeleri birlik ve beraberliklerini pekiştirdi.

Programı organize eden İYİ Parti Salihli ilçe Başkanı  Ulvi Murat Tunca katılımın yüksek olması nedeniyle memnuniyetini dile getiren Tunca

“Düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik kahvaltısına iştirak eden üyelerimize çok teşekkür ederim. Yüksek bir katılımın olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Parti üyelerimizle yapmış olduğumuz fikir alışverişi çok faydalı oldu tüm Parti üyelerimizin seçim dönemine girdiğimiz şu dönemde tek vücut olarak yer alması çok önemliydi, biz bu organizasyonla tek vücut olduğumuzu herkese göstermiş olduk.”dedi

Programda konuşma yapan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz da

- [ ] “Buradaki üyelerimizin enerjisi bizlere ayrıca güç vermektedir. Gözlerdeki o ışıltı bize iktidarı müjdeliyor. Bize diğer partiden katılan arkadaşlar da oldu hepimiz şuan çok güzel bir aile tablosu oluşturduk bu tablo Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Sayın Meral Akşener’in ışığında iktidarla taçlanacaktır. Pazar gününü bu programa ayıran tüm üyelerimizi ayrı ayrı teşekkür ederim bu birlik ve beraberliğimiz daimi olsun”dedi.

İYİ Partiye 100 yeni üye katılımı oldu

Son Dakika! İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem Son Dakika! İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem

Kahvaltı programında ayrıca 100 yeni üye de İYİ Parti saflarına katılırken Manisa siyasetinde önemli isimlerinden İrfan Demir,Murat Dağıstanlı,Ali Gül,Erkan Şahan,Eren Özpınar’ın üyelik rozetleri Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca taktı.

Editör: Vehbi Gönül