Yapay zeka ile 500 yıl önceki Manisa Yapay zeka ile 500 yıl önceki Manisa

İYİ Parti Salihli İlçe Teşkilatı, 3. Olağan Genel kurulunu Ziraat Odası Ahmet Can Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.  Divan başkanlığını İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Halil Aydoğdu yaparken, başkanlık için mevcut başkan Ulvi Murat Tunca ile diğer aday İlyas Çınar yarıştı. Kullanılan 400 oyun 285’ini alan Ulvi Murat Tunca, yeniden başkan seçildi. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde diğer aday İlyas Çınar ise 113 oy aldı. 
‘’Hedefimiz İYİ Parti’yi Salihli’de birinci parti yapmak”
Atama geldiği İYİ Parti Salihli İlçe Başkanlığına 2.kez seçimle gelen Ulvi Murat Tunca ”2019 yılından bugüne Salihli’mizin gelişmesi ve güçlenmesi için yönetim kurulumuzla çok çalıştık bu süreç içinde amacım sevgi saygı özellikle birlik ve beraberlik duygularını yaşamak ve güçlendirmek olmuştur. Herkese iletişim kanallarını arkasına kadar açık tutarak diyaloğu geliştirdim küskünlüklerin bitmesi için her adımı attığıma inanıyorum bugün gelinen noktada geçmişte küs olan görüşmeyen hatta mahkemelik bile olan arkadaşlarımızın aynı masada birleştirmeyi başardığımızı düşünüyorum. 221 üyeyle teslim aldığımız 2020 kongresinde 1069’a taşıdığımız bugün geldiğimiz kongrede 1901 üyesi olan İYİ Parti ailesine ben kelimesini kullanmadan biz yaptık diye söylemiştik evet İYİ Parti ailesi büyüdüyse içerisindeki her üyenin alın teri ve emeği var. Emeği gecen herkese teşekkür ederim. Kongremizin halkımıza partimize ve Salihli teşkilatına hayırlı olmasını dilerim’’ dedi.
Yönetim 33 kişiden oluştu
Ulvi Murat Tunca Başkanlığındaki İYİ Parti Yönetim Kurulu Abdullah Şimşir, Adem Duman, Adeviye Karakaya, Ahmet Altıntaş, Aydın Tekin, Ayhan Kuman, Ayşe Yüksel, Deniz Güler, Doğukan Kaan Gökçen, Emre Karamancı, Göksal Akyol, Hanım Ceren Sınav, Harun Özden, Hasan Satmaz, Hatice Çiftçi, Hatice Dilek, Himmet Durmaz, İlhan Adıgüzel, İlknur Başdakol, İrfan Demir, Mehmet Sevim, Meryem Demir, Mustafa Bulut, Müberra Ergün, Niğmet Sezen, Nükhet Kirpi, Oral Baha Açar, Sedat Aksoy, Şerif Ali Kocabudak, Ümit Tunç, Yunus Emre Kalkan ve Zeynep Yılmaz’dan oluştu.

Editör: Vehbi Gönül