CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Özgür Özgül’e CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, ilçe başkanları ve sayıda partili katıldı.

Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a Ziyaret (5)

“Hep birlikte Türkiye'de çok güzel bir başarı yakaladık”

Ziyarette ilk olarak Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Söz aldı. Durbay,

“Bu güzel başarıyı tüm Türkiye'de de yaşadık. Öncelikle bu başarının mimarı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e hepinizin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum. Sayın genel başkanımızın da ifade ettiği gibi genel başkanımız gençlere, kadınlara güvendi. Hep birlikte Türkiye'de çok güzel bir başarı yakaladık. Ve yerelde iktidar olduk. Bundan sonra omumuzda çok büyük bir yük var. Bundan sonraki en büyük hedefimiz de hep birlikte genelde ve Türkiye'de iktidarı yakalamak olacak” dedi.

Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a Ziyaret (7)

Özgür Özel’de, Gülşah Durbay’a övgü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de,

“Şehzadeler belediye ziyareti benim açımdan çok birçok yönden çok anlamlı. Birinci anlamı tabii gençlik kolları Bakanlığından gençlik kolları yöneticiliğinden hatta çocuk yaşlarından beri bundan 15 yıl önce Gülşah 19 yaşında falandı herhalde. O zamandan gençlik kollarında koşardı. Biz de o zamanlar aktif siyasete yeni başlamıştık. Ben milletvekili olduğumda ve devam ettiğimiz bütün süreçlerde Gülşah hep bir yerlerde vardı. Bazen gençlik kolları il başkanımız olarak görev yaptı. İl başkanlığında adayımız oldu. Parti içinde oldu. Oralarda birlikte siyaset yaptık ama esas önemli olan mesele gençlik kollarından gelen kadın bir siyasetçi olarak ben genel başkan olduktan sonra gençler ve kadınlarla ilgili ortaya koyduğumuz yaklaşımda Gülşah kendi ilimizdeki bu temsilciydi. Anket sonuçlarına göre diğer adaylara göre en yüksek oyu alan dört adaydan bir tanesiydi. İlk dördün içerisindeydi. Ve sözümüz vardı. Kadınlar eğer diğer adaylarla eşit kazanma potansiyeli neyse doğrudan aday göstereceğiz dedik. Türkiye'deki doğrudan aday gösterdiğimiz ilk kadın belediye başkan adayıdır. Ve şunu gördük ki gençlere ve kadınlara şans verildiğine seçmen buna çok olumlu reaksiyon veriyor” dedi.

Altın 2024 yılına hızlı giriş yaptı Altın 2024 yılına hızlı giriş yaptı

Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a Ziyaret (4)

“Manisalılara çok teşekkür ediyoruz”

Manisa'nın kadim merkez belediyesini kazandıklarını vurgulayan Özel, 

“Hem Yunusemre'yi kazandık hem de Büyükşehir’i kazandık. Bu açıdan çok mutluyuz. Bize bunu yaşatan Manisalılara çok teşekkür ediyoruz. Bir kez daha tekrar etmek isterim ki kime oy vermiş olursa olsunlar Gülşah Durbay bütün Manisalıların belediye başkanıdır. AKP'linin MHP'nin de belediye başkanıdır. Kapılar ardına kadar açıktır. Partizanlık yapmayacağız. Kimseyi geçmişte verdiği oylardan sorumlu tutmayacağız. Bugün böyle büyük bir oyla seçilmiş olmamıza rağmen oy vermeyenlerin mesajını da anlamak, onların da oyunu almak için hep birlikte çalışacağız. Bu belediyeyi adil ve şeffaf bir şekilde yöneteceğiz. Ve bu belediye israftan uzak bir belediye olacak. Gözüm burada olacak. Sizlerin başarısı doğrudan benim başarım anlamına gelecek. Çok önemli işler yapacağınıza inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a Ziyaret (8)

Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a Ziyaret (2) 

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr