Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Atatürk kapalı spor salonunda düzenlenen toplantıya Özgür Özel'in yansıra  Manisa Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, gençlik kolları ve partililer katıldı. Aday tanıtım toplatısında Cengiz Ergün'e yüklenen Özel, Manisa'da Manisa İttifakını ilan etti.

Kent Tiyatrosu Halıtlı’da öğrencilerle bir araya geldi Kent Tiyatrosu Halıtlı’da öğrencilerle bir araya geldi

Whatsapp Image 2024 02 03 At 14.25.29

"Çocuklarına gidip turizm ruhsatı altında ormanın tepesinde villalar için arsalar açıyorlar." 

Kazananların ne yaptığı ortada kendi arsalarına 450 milyon TL’lik rant sağlıyorlar diyen Özel; "Geçen seçimlerde Manisa'da ittifak vardı. Hep beraber ittifak adayına oy verdik. Hep beraber bir ilçeyi 7 oyla bir ilçeyi 1.000 küsür oyla kaybettik. O gün o oyları verenler yine burada yine Manisa'da. O gün biz hep beraber kaybettik. Çok yaklaştık, kaybettik ama kazananların ne yaptığı ortada kendi arsalarına 450 milyon TL’lik rant sağlıyorlar. Çocuklarına gidip turizm ruhsatı altında ormanın tepesinde villalar için arsalar açıyorlar" dedi.

Whatsapp Image 2024 02 03 At 15.07.52

"Aslanlar gibi Manisa ittifakıdır"

Manisa'nın kaynaklarını ulufe gibi dağıtıyorlar vurgusu yapan Özgür Özel; "TÜRGEVE  ve TÜGVA'ya Atatürk'e düşman ne kadar kuruluş varsa onlara Manisa'nın kaynaklarını ulufe gibi dağıtıyorlar. Ve hepimiz geçen seçimdeki Cumhuriyet Halk Partililer, İYİ Partililer, Doğru Yollular, ANAP’lılar, AKP’den sıkılanlar MHP şaşıranlar biz yine buradayız. Biz yine beraberiz ve değiştirebiliriz.  Bugün Manisa’yı Cengiz Ergün’ün şımarıklığından savrukluğundan, rantılığından ve Cumhur İttifakının sömürüsünden kurtaracak ittifakın adı; Aslanlar gibi Manisa ittifakıdır! Bu ittifakı çok isterdim ben Ankara'da kurayım, kuramadım, olmadı uğraştık olmadı. Kimseyi suçlamıyorum. Herkese kendi pozisyonu içinde hak veriyorum. Ama; bu ittifakı bir Cumhuriyet Halk Partili kuramadıysa, 1000 Cumhuriyet Halk Partili 10 bin Cumhuriyet Halk Partili kurabilir bu ittifakı Sarıgöl’de kuracaklar burda! Salihli’de kuracaklar burda!" diyerek Manisa'ya seslendi.

Whatsapp Image 2024 02 03 At 14.25.18


 

Kaynak: HABER MERKEZİ