Soma’da vatandaşlarla bir araya gelen Saadet ve Gelecek Partisi İttifakından Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Selçuk Özdağ, yağan yağmura rağmen tek tek bütün çarşı esnafını gezerek, seçimle ilgili projelerini Soma çarşı esnafıyla paylaştı. Özdağ’ın çarşı ziyaretlerine Gelecek Partisi İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Yılmaz ve Soma ortak Belediye Başkan Adayı Veysel Karani Yula’da katıldı.

“Sultan Süleyman sizsiniz, mühür sizde”

Selçuk Özdağ, çarşı esnafına şunları söyledi:

“Gelin bir değişime imza atalım. Yalan siyasetinden önce Soma’yı, sonra Manisa’yı kurtarıp Türkiye’ye örnek olalım. Sultan Süleyman sizsiniz, mühür sizde. İstediğinizi gönderir istediğinizi getirirsiniz.”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, yerel seçimler sürecinde seçimi etkileyecek şekilde yapılan adaletsizliklerle ilgili mevcut iktidarı suçladı.

“Bütün Bakanlar adım adım gezip vatandaştan oy istiyor”

Özdağ, tüm bu kapsamda bakanların mevcut iktidar partisinin adım adım dolaşarak vatandaşlardan oy istemelerine karşılık olarak şunları dile getirdi:

Yunusemre Belediyesi açıkladı | En çok borcu olan belediye oldu! Yunusemre Belediyesi açıkladı | En çok borcu olan belediye oldu!

“Beğenmedikleri parlamenter sistemde, seçimlerin güvenliğini ve tarafsızlığını sağlamak adına içişleri, adalet ve ulaştırma bakanları istifa eder, parti kimliği olmayan biri yerlerine atanırdı. Peki şimdi? Bırakın istifa etmeyi bütün bakanlar gibi bu bakanlar da İktidar partisi için kapı kapı dolaşıp oy istiyor.  Hepsini geçtim dışişleri bakanı da bu furyaya katılmış. Dünya ve bölgeniz savaşın eşiğine gelmişken dışişleri bakanı oy avcılığına soyunmuş. Tepedekiler böyle yapınca ilerde bu bakanlara bağlı bürokratlar, vali ve emniyet müdürleri de İktidar partisi lehine gözlerini kapatıp havaya ıslık çalıyor. Mesela Manisa’da iktidar partisi adayının hiçbir afişine, posterine dokunulmazken bizim her şeyimiz toplatılıyor ve bu iş yetkili bu kişilerin gözleri önünde yapılıyor. Buna da demokrasi diyorlar, adil bir yarış diyorlar ahlak diyorlar. Geçiniz”  dedi.

Kaynak: Haber Merkezi