Gelecek ve Saadet Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, yaptığı konuşmasında Cengiz Ergün’e tepki gösterdi.

Özdağ,

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

“Amelenin kötüsü inşaat biterken küreğe sarılırmış, bu belediye başkanı da son günlerinde temel atmaya başladı” diye konuştu.

Özdağ, yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi, 

“Hani nerede; vatandaşın elinden tutup, düştüğü yerden kaldıran bir belediye başkanı? Hani vatandaşın refahını düşünen bir belediye başkanı? Hani nerede, vatandaşın alım gücünü hesaplayarak ödeme planı hazırlayan bir belediye başkanı? Hani nerede; 17 bin 2 TL asgari ücretli, 10.000 TL maaş alan emekli için bir ödeme planı? 850 bin TL peşinat ve 35 bin TL aylık taksit ödeyebilecek bir vatandaş zaten zengindir. Bunlar zengin sevici, zengini kayırıcı zihniyetin mensupları. Alım gücü düşük olan vatandaşla, bunların işi yok. Zannediyorlar ki her vatandaş kendileri gibi aylık 35 bin lira aylık taksit ödeyip, ev alabilirler. Bunların tıyneti böyle. Güçlüden yana, zenginden yana. Bunlar resmen halk ile dalga geçiyor. Kendileri Karun kadar zengin ya…”

Özdağ’dan Büyükşehir Belediyesine Tepki (2)

“Siz bu şehri yönetemediniz”

Aynı Ali Mahallesinde yapılan buluşmada Selçuk Özdağ,

“Siz bu şehri yönetemediniz. Kent için değil, kendiniz için çalıştınız. Bu halk bu sefer büyükşehir belediye başkanlığına layık olmadığınızı ve kendi şahsi amaçlarınıza, o makamı alet ettiğinizi anladı. Manisa halkı bu sefer sizi çok ihtiyacınız olan uzun süreli tatile gönderecek. Zaten hiç gelmediğiniz ve sevmediğiniz Manisa’yı elveda diyeceksiniz. Siz gidin İzmir’deki evinizde ve denize nazır villanızda istirahate çekilin” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi