Manisa festival için gelen misafirlerini ağırladı Manisa festival için gelen misafirlerini ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisalılara parti üyeliği çağrısı yaptı. Başkan Özalper, “Tüm Manisalıları ana baba ocağına, CHP’ye üyelik çağrısı yapıyorum. Kapımız herkese açık” dedi.

Manisalılara CHP üyeliği çağrısı yapan İl Başkanı İlksen Özalper, “Halkımızı Manisa ittifakını büyütmeye, CHP saflarında buluşmaya çağırıyorum” diyerek herkesi davet etti.

“Manisa’da yeni bir sayfa açıyoruz”

Özalper,

“Manisalı vatandaşlarımızın büyük bir teveccühüyle yerelde iktidar olduk, Manisa’ya baharı getirdik. Şimdi gücümüzü büyütmek için örgütümüzle sahada olmaya be çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye, büyük bir dönüşüm içinde. Hem Türkiye’de hem de Manisa’da yeni bir sayfa açıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Tüm Manisalılara davet ediyorum”

Özalper, konuşmasını şu şekilde tamamladı:

“Genel Başkanımız sayın Özgür Özel’in de dediği gibi, CHP ana baba ocağıdır. Biz hiçbir vatandaşımızı ayrıştırmayan bir siyaset yürütüyoruz. CHP artık herkesin evidir. Oy tercihi hangi partiye olursa olsun, tüm Manisalıları partimize üye olmaya davet ediyorum. Partimizde değişim yarattık ve birlikte kazandık, şimdi de gelecek inşasını birlikte hazırlayacağız. CHP saflarında birleşelim.”

Kaynak: HABER MERKEZİ