- Ergün cephesinde işler kötüye gidiyor.

Seçimlere günler kala Manisa’da sahaya inen MHP’li Cengiz Ergün vatandaşlar sert tepki göstermeye devam ediyor.

AK Parti ve MHP’den beklediği ilgiyi göremeyen Ergün, iddialara göre basın Danışmanı Cihad Taysi’ye talimat vererek CHP ile DEM Parti ittifak algısı oluşturmak istediği iddiası ortaya atıldı.

  • Korsan sayfalarda paylaşılıyor

Manisa Belediyesi Basın Merkezi tarafından servis edildiği idda edilen haberlede özellikle paylaşılan sayfaların Cengiz Ergün’ün Basın Danışmanı Cihad Taysi’nin kontrolünde olduğu  öne sürüldü.

Manisa’da salkım güvesiyle ilaçsız mücadele Manisa’da salkım güvesiyle ilaçsız mücadele
  • Sayıştay Raporundan Cihad Taysi İsmi çıktı

Sayıştay 2021 raporunda MHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spilaş’ın, belediyede basın danışmanı olarak çalışan Taysi’nin şirketi ile reklam anlaşması yaptığı ortaya çıktı. Belediye kasasından şirkete her ay 47 bin 200 TL ödendiği belirlenmişti.

  • AK Parti seçmeni Cengiz Ergün’ü istemiyor

AK Parti seçmeninin Cengiz Ergün’ü istememesi ayyuka çıktığı bu günlerde seçmeni konsolide etmek adına yalan haber servis edilemesi Manisalıların da tepkisini çekti.

  • Su fiyatları da yalan çıkmıştı

Cengiz Ergün’e olan tepkileri dindirebilmek adına Manisa’yı 15’inci sırada gösteren su broşürleri de geçtiğimiz günlerde İzmir, Aydın, Muğla ve Sakarya Büyükşehir Belediyeleri tarafından yalanlanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ