Engelli vatandaşların günlük ihtiyaçlarını kimsenin yardımı olmadan giderebilmeleri için il genelinde hummalı bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ve Gördes’te ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye ve havalı hasta yatağı yardımında bulundu. Hizmetleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendilerinin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.

Gerek sosyal medyadan, gerekse de bizzat Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ulaşarak sorunlarını ve ihtiyaçlarını ileten engelli vatandaşların talepleri, anında yanıt buldu. Bu kapsamda Köprübaşı ve Gördes’te yaşayan engelli vatandaşların akülü tekerlekli sandalye ve havalı hasta yatağı talepleri yerine getirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, ilk olarak Gördes ilçesinde yaşayan Serhat Kayacan ve Hüseyin Erkul’a akülü arabalarını, rahatsızlığı nedeniyle yatağa bağlı yaşayan Rasime Cabas’a da havalı hasta yatağını teslim etti.

Başkan Ergün’e teşekkür

Gördes ilçesinin ardından Köprübaşı’na geçen Çevrimeci, burada da Alanyolu Mahallesi’nde yaşayan Emin Günel isimli vatandaşa akülü arabasını teslim etti. Çevirmeci’ye Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinatörü Rahmi Erdem, MHP Köprübaşı İlçe Başkanı İbrahim Özdemir ve Köprübaşı Belediye Meclis Üyesi Hasan Aydın da eşlik etti. Günlük ihtiyaçlarını artık kimsenin yardımı olmadan yerine getirebileceğini belirten Emin Günel, hizmetleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Engellilerimizin yanındayız

Sosyal medyadan ve diğer kanallardan kendilerine ulaşan engelli vatandaşların ihtiyaçlarına anında yanıt verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, bu konun üzerinde hassasiyetle duruyor. Bizler de Sayın Başkanımızın talimatlarıyla engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında oluyoruz. Bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim