Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay Nurlupınar Mahallesinin bazı yerlerinde konuşma yaptı. Nurlupınar’da vatandaşların yoğun katılımları ile gerçekleşen konuşmalarda, adaylar yapacaklarını vatandaşlara anlattı, vatandaşların anlattığı problemleri dinledi. Manisa’nın imar konusunda en sıkıntılı mahallelerinden biri olan Nurlupınar’da ikamet eden vatandaşlar, CHP’li adaylara oldukça fazla ilgi gösterdi. Nurlupınar’daki toplu taşıma problemine vurgu yapan CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, 

“Nurlupınar’a ne yazık ki hizmet gelmiyor. Otobüs hizmetleri yeterli değil. Otobüsler ya mahalleye girmiyor ya da ayakta gitmek zorunda kalıyorsunuz. İmar sorunlarına değinmemize gerek bile yok, belki de Manisa’nın en mağdur bölgesi. Nurlupınar’dan geçen kanalda yeterli önlemler alınmadığı için her yıl 2-3 vatandaşımız vefat ediyor. O kanal Şehzadeler Belediyesi’nin yetki alanında değil ama Devlet Su İşleri ile şimdiden görüşmelere başladık. Nurlupınar’ın kanal sorununu çözmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Palandöken, “Ekonomik nedenler yüzünden evliliği geciktirebiliyor” Palandöken, “Ekonomik nedenler yüzünden evliliği geciktirebiliyor”

Nurlupınar’da Chp Coşkusu (3)

Şehzadeler Belediyesi hepimizin diyen Durbay, 

“Belediyemizin kapısı 7/24 tüm vatandaşlarımıza açık olacak. O parti giremez, bu parti girer diye bir şey mümkün değil. Hangi siyasi görüşten olursanız olun göğsünüzü gere gere belediyeye girebileceksiniz, Şehzadeler Belediyesi hepimizin” diye söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi