Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de gençlik buluşması gerçekleştirdi. Geceye gençlerin sosyal medyadaki akımlardan uyarladığı pankartlar damga vurdu. Sıklıkla esprisi yapılan Ümmü Gülsüm-Nil Anka tartışmasından uyarlanan pankart izleyenleri güldürdü.

Eskişehir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğinde yaptığı konuşmalar dikkat çekti. Erdoğan gençlerin sosyal medyada sıkça kullandığı jargonları kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya ünlüsü Mika Raun lakaplı fenomenin akım haline getirdiği, 'Şaka mı' jargonuyla hazırlanan pankartı okudu. Erdoğan, 'Cumhurbaşkanım bu karizmanız şaka mı?' pankartına 'Karşınızda hakikat' diyerek cevap verdi.

 ERDOĞAN'DA KATILDI

Öte yandan bir diğer pankart da Bu Tarz Benim yarışmasında iki genç kadının, Ümmü Gülsüm-Nil Anka tartışması üzerinden yapılan espriler üzerine oldu. CHP Lideri ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'de bu espiri üzerinde uyarlanan pankart açıldı. Pankartta,

Geri ödeme listesine 47 ilaç daha eklendi Geri ödeme listesine 47 ilaç daha eklendi

"Özgür Özel mi diyelim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin eşbaşkan?" ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın pankartı okuması dikkat çekti. O programda bir yarışmacı diğerinin gerçek ismini öğrendiğini belirterek programda bunu

"Dün bütün gece uyumadım Nil Anka ve Nil Anka mı diyeyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin Ümmü Gülsüm?" şeklinde açıklamıştı.

Kaynak: AYKIRI