Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi
ÖZEL HABER: Coşkun KÖKÖZ Manisaspor'a sezon başında bedelsiz gelen Nenad Milijas 1 milyon 500 bin TL'ye Çin'e gidiyor. Başkan Abdullah Mergen, Sırp oyuncu için China Fortune Football Kulübü’nden resmi teklif aldıklarını belirterek, kısa sürede transferin resmileşeceğini söyledi. SÖZLEŞMESİNDE MADDE VAR
PTT 1. Lig'de 17 puanla düşme hattında yer alan Manisaspor'da takımın önemli kozlarından Nenad Milijas, Çin'e transfer oluyor. China Fortune Football Kulübü’nden 1 milyon 500 bin TL'lik teklif aldıklarını hatırlatan Başkan Abdullah Mergen, "Sözleşmesinde '500 bin euroya serbest kalır' maddesi var. 31 yaşındaki bir isme böyle teklif gelmişken değerlendirmek gerektiğini düşünüyoruz" dedi.
21 MAÇTA 7 GOL ATTI
Milijas'ın sezon başında da Çin'den teklif almasına rağmen yönetimin ısrarı ve oyunculardan Mikic'in araya girmesiyle Manisaspor'u tercih ettiğini dile getiren Mergen, "Bedelsiz olarak kadromuza kattığımız bir isimdi. Kulübün menfaatlerini de düşünmek zorundayız" yorumunu yaptı. Sırp oyuncu, Manisaspor formasıyla bu sezon Türkiye Kupası ve ligde 21 maçta 7 gol kaydetti.

Editör: TE Bilisim