Yunusemre Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Haziran’da Ölmek Zor’ isimli etkinlikte Ahmed Arif ve Nazım Hikmet Ran’ı ölümlerinin yıl dönümünde şiirler ve türküler ile andı.

Yunusemre Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi, ünlü şairler Ahmed Arif ve Nazım Hikmet Ran’ı ölümlerinin yıl dönümünde düzenlenen program ile andı. Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İlksen Özalper, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Emine Özge Arslan, Mehmet Mesut Doğan, Ali Gök, Yunusemre Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Kültür işleri Müdürü Yasemen Sarar Şıktaş, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan,  CHP Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Sevinç Çevik ve şiirseverler katıldı.

Nazım Hikmet Ve Ahmed Arif Şiirlerle Anıldı (4)

Sunuculuğunu Aytekin Karapaça’nın yaptığı anma etkinliğinde katılımcı şairler Ragıp Özcan, Suna Tunç, Jiyan Polat, Zafer Baykal, Şevket Karakış, Şerife Çimen, Salih Erdoğan ve Zeynel Yaşar seslendirdikleri şiirler ile ünlü şairleri yad etti. Sanatçı Cengiz Onur ise seslendirdiği türküler ve ezgiler ile keyifli anlar yaşattı.

Nazım Hikmet Ve Ahmed Arif Şiirlerle Anıldı (3)

Etkinlikte konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, gecede yaptığı konuşmada kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini belirtti. Arslan konuşmasında,

“Manisa’da yıllardır özlemini duyduğumuz sanat ve kültür etkinliklerine göreve geldiğimiz ilk günden büyük önem verdik ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Manisa’da Sanatın Başına Usta İsim: Kubilay Penbeklioğlu Manisa’da Sanatın Başına Usta İsim: Kubilay Penbeklioğlu

Nazım Hikmet Ve Ahmed Arif Şiirlerle Anıldı (2) 

Kaynak: HABER MERKEZİ