Her yağmur sonrası yolların gölete döndüğü Muradiye’de yaya ve sürücüler zor anlar yaşıyor.

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı olan Muradiye Mahallesi’nde, sabaha karşı etkili olan sağanak yağış vatandaşları olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde işe giden ve işten dönen vatandaşlar, yağmur nedeniyle adeta gölete dönen yolda ilerlemekte zorluk çekti.

Bazı vatandaşlar yol kenarlarında kaldırımın olmaması sebebiyle su birikintilerine basmak zorunda kalınca isyan etti.

Muradiye’nin Yolları Her Yağmur Yağdığında Gölet Oluyor (3)

Muradiye’nin Dereiçi diye tabir edilen Zübeyde Hanım Caddesi’nde altyapının çok kötü olması sebebiyle yolların durumu içler acısı. Kaldırımların da yer yer olmaması da cabası. Hal böyle olunca vatandaşlar yolda yürümekte bile zorlanıyor.

Gölete dönen yolda yürümekte zorluk çeken bir vatandaş,

Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a ziyaret Özgür Özel’den,  Gülşah Durbay’a ziyaret

“Karşıdan karşıya geçemiyoruz, geçmeye çalışsak da ayakkabılarımın içine su doluyor. Islak ayakkabıyla işe gitmek zorunda kalıyorum. Bu altyapı probleminden bıktım. Nefret geldi bana. Kardeşim hadi beni geçtim çocuklar bu yoldan nasıl karşıdan karşıya geçecek. Ayakları ıslanır, zaten yoldan geçen araçlar da su sıçratıyor. Yazık değil mi bu Muradiye’ye ya? Her seferinde bıktık bu durumdan. Şu hale bakın!” diyerek şikayet etti.

Muradiye’nin Yolları Her Yağmur Yağdığında Gölet Oluyor (4)

Bazı yerlerde kaldırımların olmamasından şikayet eden başka bir vatandaş ise,

“Bakın şu yola, her yer su içinde. Balık atsan yüzecek. Nasıl yürüyeyim bu yolda? Kaldırım desen o da yok! Ya arabalar park ediyor kaldırımlara ya da kaldırım tamamen yok. Mecbur yoldan gitmek zorunda kalıyoruz. Bari seçim yaklaşırken Muradiye’ye özen gösterin de gelmeye yüzünüz olsun.” diye konuştu.

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr