Vestel CEO’sundan Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti Vestel CEO’sundan Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

Vatandaşın desteğini alan Çerçi, Muradiye halkının yaşadığı sıkıntıyı büyükşehir ile birlikte çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. 
Cumhur İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere az bir zaman kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haftanın her gününü bir mahalle vatandaşlarla bir arada geçiren Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, ilçenin büyük mahallelerinden biri olan Muradiye’yi ziyaret etti. Ziyarette Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. 


ESNAF VE VATANDAŞIN SORUNLARINI TEK TEK DİNLEDİ

Muradiye Mahallesi’nde esnafın işyerlerini tek tek ziyaret eden Çerçi, bir taraftan da vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Samimi sohbetten ve sorunlarının dinlenmesinden dolayı büyük memnuniyet yaşayan vatandaşlar, önümüzdeki yerel seçimlerde destek vereceklerinin sözünü verdi. Muradiye mahallesinin yaşadığı sıkıntıları yakından bildiğini ifade eden Çerçi, kendine destek sözü veren vatandaşlara teşekkür etti. Muradiye’de yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması için büyükşehir belediyesi ile ortak çalışma içerisinde olduklarını dile getiren Mehmet Çerçi, özellikle altyapı ve su sorunun çözüme kavuşturulması için önümüzdeki aylarda büyükşehir belediyesi tarafından çalışma yapılacağını dile getirdi. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ