Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Belediye Başkan Yardımcısı Av. Emine Özge Arslan’ın görevine son verilmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Arslan’a destek vermek isteyen muhtarlar, bugün Yunusemre Belediyesi önünde toplandı.

Whatsapp Image 2026 10 15 At 11.30.01 (1)

Manisalılar dikkat: Bugün şemsiyesiz çıkmayın!
Manisalılar dikkat: Bugün şemsiyesiz çıkmayın!
İçeriği Görüntüle

Dün görevden alındığı duyurulan Arslan’a destek amacıyla gerçekleştirilen buluşmada, muhtarlar belediye binası önünde bir araya gelerek dayanışma mesajı verdi.

Görevden alınmasının ardından açıklama yapan Özge Arslan ise kararın, bağımsız duruşunun, demokratik tercihlerinin ve ilkelerinden taviz vermeden yürüttüğü mücadelenin sonucu olduğunu savunmuştu.

Arslan’ın görevden alınması ve ardından muhtarların belediye önünde bir araya gelmesi, Yunusemre’de gündem oldu.

Kaynak: Manisameydangazetesi.com.tr