AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, Merkezefendi Hastanesi ortopedi servisinde tedavileri devam eden hastaları ziyaret etti. Ziyarette, geçtiğimiz hafta Akhisar’da meydana gelen trafik kazasından yaralı olarak kurtulan Feriştah teyze de yer aldı. Hastalarla yakından ilgilenen Arınç, yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileterek en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diledi.
Sağlık çalışanlarına teşekkür etti
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Arınç, hastane yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Arınç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Geçtiğimiz hafta Akhisar’ımızda meydana gelen elim trafik kazasından çok şükür yaralı olarak kurtulan Feriştah teyzemiz de dahil olmak üzere Merkezefendi Hastanemiz ortopedi servisinde tedavileri devam eden hastalarımızı ziyaret ettik. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ettik. Nazik ev sahiplikleri ve özverili çalışmaları dolayısıyla Hastane Başhekimimiz Dr. Fatma Neslim Yağlı’ya ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum.”










