Uyum haftası kapsamında öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin tanışmasını sağlayacak etkinlikler düzenlenecek. Hazırlanan rehberlik programları, 01-05 EYLÜL tarihleri arasında uygulanacak. Ortaokula başlayacak öğrenciler için ise 08-12 EYLÜL tarihleri arasında bilgilendirme ve uyum çalışmaları yapılacak.

Bu kapsamda, okul öncesi öğrencileri için “Okul Öncesi Okula Uyum Materyalleri Platformu”, ilkokul 1. sınıf öğrencileri için “Uyum Haftası Etkinlikleri” ve ortaokul 5. sınıf öğrencileri için “Uyum Süreci Rehberlik Uygulamaları Etkinlikleri” hazırlandı.

İlkokula başlayacak öğrenciler için 3 dijital içerik ve 12 etkinlik, ortaokul 5. sınıfa geçecek öğrenciler için ise 2 dijital içerik ve 12 etkinlik hazırlandı.





