Son Dakika! Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı! Son Dakika! Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı!

Ahmet ÜNSAL/ Manisa 

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in katledilerek öldürülmesine cenazesine katılmayarak sessiz kalan katillerin bulunmasıyla ilgilide vurdum dumazlıklarını sürdüren, Mecliste bir kadın gazeteci tüm yayın kuruluşların mikrofonlarını tutarak Sinan ateş ile ilgili sorusu “İşine bak “ yanıtını veren MHP Genel Başkanın agrasif tutumu gündemde ekin CHP’li MANİSA Saruhanlı Belediye Başkanı Ateş’in ismini bir caddeye vererek adını ölümsüzleştirdi.Kaldı ki Türkiye’nin tek Büyükşehir Belediyesi Sinan Ateş ile ilgili hiçbir hamle yapmaması dikkatlerden kaçmadı.
   Manisa’daki MHP teşkilatında önde gelen bazı isimlerin MHP Genel Merkezinin Sinan Ateş’in ölümüne kalıtsız kalınmasını doğru bulmadıklarını dile getirirken CHPli Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in Sinan Ateş’in isminin ilçede bir caddeye verilmesini takdirle karşıladı.
Ankara'da bir ay önce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in adı, Saruhanlı Belediye Meclisi tarafından ilçedeki bir caddeye verildi.
    Saruhanlı Belediyesi Ocak ayı olağanüstü Meclis toplantısı, Belediye Başkanvekili İlhan Uykun'un Başkanlığı'nda ilçedeki Halk Kafe'de yapıldı.
Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, ilçedeki İstasyon Mahallesinde imara yeni açılan 5 cadde ve 9 sokağa isim verilmesi konusu ele alındı.
  Buna göre caddelerden birine, Ankara'da bir ay önce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in adının verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

İLÇEYE HİZMETİ DOKUNANLARIN İSİMLERİ UNUTULMADI

Toplantıda diğer caddelere Rasim Helvacıoğlu, Hasan Alsan, Tüfekçi Abdurrahman Avcı ve Menemenli Halil Koşay'ın adı, sokaklara ise Nail İmran, Çerkes Faik Akar, Hacı İsmail Karabaş, Arif Çavuşlar, Nihat Haydarlar, Sakıp Genişel, Ayhan Kadıoğlu, Hüseyin Hızal ve Şerif Koç'un isimlerinin verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Başkan Bilgin, Toplantıya Telefonla Katıldı
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Ankara'da bulunduğu için toplantıya telefonla katılarak, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

CHP Lİ BAŞKAN BİLGİN;
“DEVLETİ ADINA ÇALIŞAN VATANSER KARDEŞİMİZ KATLEDİLDİ”

Başkan Bilgin, telefonda yaptığı konuşmada "Ülkesi için, devleti için çalışan vatansever bir kardeşimiz katledildi. Bu nedenle onun adının yaşatılması gerektiğini düşündük ve isminin ilçemizdeki caddelerden birine verilmesini kararlaştırdık. Buna yönelik teklifimiz oy birliğiyle meclisimizden geçti. Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da ,'Her şeyi biliyoruz. Bu benim gençlerimize ve CHP’de siyaset yapan ülkücülere sözümdür. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak. Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız' diye konuşmuştu. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Aldığımız karar hayırlı olsun."
Toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülüp oylanması ile sona erdi.

Editör: Vehbi Gönül