MANİSA Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Basın Danışmanı Pınar Ekmen ile birlikte ETV, Manisa Yarın Gazetesi, Manisa Medya TV, Manisa Günebakış Gazetesi ve Posta Manisa’ya yeni yıl ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri de gündeme geldi.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz ile Büyükşehir Belediye Başkan Basın Danışmanı Pınar Ekmen, ilk olarak ETV ve Denge Gazetesi’ni ziyaret etti. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan ve televizyon çalışanları tarafından karşılanan Eryılmaz ve Ekmen, ETV yayın ailesinin yeni yılını kutladı. ETV ziyaretinin ardından Eryılmaz ve Ekmen, Manisa Yarın Gazetesi’ni ziyaret etti. Yarın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halis Teker ve gazete çalışanları tarafından ağırlanan Eryılmaz ve Ekmen, Yarın Gazetesi ailesine başarı dileklerini iletti. Daha sonra Manisa Medya TV’yi ziyaret eden Eryılmaz ve Ekmen, TV sahibi Abdullah Polat ve Medya TV çalışanlarının yeni yılını kutladı. Medya kuruluşlarına ziyaret, Manisa Günebakış Gazetesi ile devam etti. Gazete İmtiyaz Sahibi Mevlüt Çırakoğlu ve çalışanları tarafından karşılanan Eryılmaz ve Ekmen, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretler, Posta Gazetesi Manisa Temsilciliği ile son buldu. Manisa Posta Temsilcisi Rıfat Emin Uygur tarafından ağırlanan Eryılmaz ve Ekmen, yeni yıl öncesi medya kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda Manisa Posta’yı da ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri de gündeme geldi.

Medya_Kurulularna_Yeni_Yl_Ziyareti_1_800 kopya Medya_Kurulularna_Yeni_Yl_Ziyareti_3_800 kopya Medya_Kurulularna_Yeni_Yl_Ziyareti_4_800 kopya Medya_Kurulularna_Yeni_Yl_Ziyareti_8_800 kopya Medya_Kurulularna_Yeni_Yl_Ziyareti_9_800 kopya Medya_Kurulularna_Yeni_Yl_Ziyareti_10_800 kopya Medya_Kurulularna_Yeni_Yl_Ziyareti_11_800 kopya

Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor

Editör: TE Bilisim