MASKİ’nin Altyapı Yatırımları Hız Kesmiyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Salihli ilçesine bağlı Kemerdamları Mahallesi Musalar Bağlısında da içme suyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Salihli’nin Kemerdamları Mahallesinde 23 kilometrelik altyapı çalışmasının ardından mahallenin Musalar Bağlısında da içme suyu hattı döşeme çalışmasına başlandı. Vatandaşların daha kesintisiz su tüketmesi için yapılan çalışma için mahalle sakinleri MASKİ’ye teşekkür etti.

BBP Genel Başkanı Destici, Manisa'da iftar programına katıldı BBP Genel Başkanı Destici, Manisa'da iftar programına katıldı

Muhtar Ayyıldız’dan Başkan Ergün’e teşekkür

Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız da, “Cengiz Başkandan ve Zeki Başkandan Alla razı olsun. Başkanlarımızın her zaman destekçisiyiz. Cengiz Başkanımızı mahallemizde ağırlamak istiyoruz. Manisa’nın parlayan yıldızı Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Allah ayağına taş değdirmesin” dedi.