28 Şubat tarihinde Türk müziğinin önemli isimlerinden Nev, akustik sahne performansı ile Manisa’lı hayranları ile buluşacak.

Nev

22 Mart Cuma akşamı Kanlı Nigar Müzikali 20 kişilik dev kadrosuyla ve canlı orkestrasıyla Manisa’daki müzikal tiyatro sevenler ile bir araya gelirken aynı akşam Manisa’da Stand-up gösterisi ile hayranları ile buluşacak olan Sefa Doğanay, Yunus Emre Millet Çarşısı konferans salonunda gösterisini sergileyecek.

Sefa Doğanay

ABD'li ünlü oyuncu Richard Gere yıllar sonra ekranlara dönecek ABD'li ünlü oyuncu Richard Gere yıllar sonra ekranlara dönecek

23 Şubat Cuma akşamı Akhisar’da Türk Tiyatrosu’nun duayeni Nejat Uygur tarafından uyarlanarak, önce tiyatro oyunu olarak sergilendikten sonra sinemaya aktarılan oyun, Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından günümüz yorumuyla Süt Kardeşler adıyla sahnelenecek.

Süt Kardeşler

Bahriyeli iki askerin bilerek izin kağıtlarını değiştirmesi sonucu ortaya çıkan karışıklık, Bahriyeli Komutan Gazanfer sayesinde sonuca kavuşturuluyor. Geleneksel Türk Tiyatrosundan örnekler sunan oyun, sahne, dekor ve kostümleriyle oyunu izleyenleri 1950’li yıllara götürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ