Sabah sporunu yapmak için parka gelen vatandaşlar, bu manzarayla neredeyse her gün karşılaştıklarını belirtiyor. Özellikle akşam saatlerinde parka gelen kişilerin yiyip içtikten sonra çöplerini bırakıp gitmesi, parkın sabahları adeta çöplüğe dönüşmesine neden oluyor.

Manisa’da Tepki Çeken Görüntüler ‘Her Sabah Aynı Manzara’ (1)-1

Manisa Valiliği açıkladı: Suç aydınlatma oranında büyük başarı!
Manisa Valiliği açıkladı: Suç aydınlatma oranında büyük başarı!
İçeriği Görüntüle

Sabah sporunu yapmak için parka gelen vatandaşlar, her gün aynı manzarayla karşılaştıklarını belirterek duruma isyan etti.

Bir vatandaş tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Her sabah buraya yürüyüşe geliyorum, ama her defasında aynı görüntüyle karşılaşıyorum. Akşamları burada oturup yiyip içiyorlar, pisliklerini de bırakıp gidiyorlar. Sabah olduğunda belediyenin temizlik personeli burayı temizlemek zorunda kalıyor. Bu durum hem emek israfı hem de vatandaşlık bilincine yakışmayan bir davranış.”

Manisa’da Tepki Çeken Görüntüler ‘Her Sabah Aynı Manzara’ (2)

Vatandaşlar, parkların herkesin ortak kullanım alanı olduğunu hatırlatarak çevreye sahip çıkılması çağrısında bulundu. Ayrıca, benzer manzaraların önlenmesi için belediyeden daha sıkı denetim yapılmasını talep etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ