İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!” İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!”
MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, AK Parti'nin Yunusemre İlçesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin kaçak olduğunu öne sürdü.
    MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, vahim bir iddia ortaya attı. Baylan'a göre AK Parti'nin Yunusemre İlçesi'nde bulunan İl Koordinasyon Merkezi'nin yapı denetim izni yok. Baylan yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Usulsüzlükte sınır tanımayan AK Parti'nin sarayı gibi Manisa Yunusemre ilçesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin de kaçak olduğunu tespit etmiş bulunmaktayız. AK Parti'yi kaybetme korkusu iyice sardı ve ne yaptığını bilmez tavırlar sergilemeye başladılar. Ancak MHP olarak her zamanki gibi AK Parti'nin her türlü usulsüzlüğünü gün yüzüne çıkarmaya devam ediyoruz." Onur Baylan son olarak şunları söyledi, "Son olarak bugün itibari ile AK Parti'nin Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı İtfaiye yanındaki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin yapı denetim izni olmadığını tespit ettik ve bu konu hakkında Yunusemre Seçim Kurulu'na gereğinin yapılması ve kaçak olan bu yapının acilen kapatılması üzere dilekçemizi sunmuş bulunmaktayız. MHP olarak adalete ve Yunusemre seçim kuruluna olan güvenimiz sonsuzdur malum partinin usulsüz ve kaçak olan seçim koordinasyon merkezinin derhal kapatılacağına canı gönülden inanıyoruz."

Editör: TE Bilisim