Şehzadeler Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren kurslar, çocuk, genç ve yetişkinlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Kültür-sanat, spor ve eğitim alanlarında yüzlerce kursiyeri bir araya getiren kurslar, katılımcıların hem sosyal hem akademik gelişimine katkı sağlıyor.

1 Ekim’de son kayıtların alındığı kurslar arasında müzik, spor, LGS ve YKS hazırlık ile yabancı dil kursları öne çıkıyor. Toplamda 616 öğrenci ve yetişkin kurslara kayıt yaptırdı.

En yoğun talep piyano ve İngilizce kurslarına
Piyano kursu 39 öğrenci ile en yoğun talep gören kurs oldu. İngilizce kursları (2, 3, 4. sınıflar) 170 öğrenci ile ikinci sırada yer aldı. 6. sınıf matematik kursuna ise 42 öğrenci katıldı. Ayrıca cimnastik, gitar, keman, bağlama ve drama gibi kurslar da yüksek katılım sağladı.
Sınav hazırlık kursları büyük ilgi gördü
Öğrencilerin akademik başarısını desteklemek amacıyla düzenlenen LGS ve YKS hazırlık kursları da yoğun ilgi gördü. 7. sınıf LGS hazırlık kursuna 40, 8. sınıf LGS hazırlık kursuna ise 44 öğrenci kayıt yaptırdı.
“Çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kurslara olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“Belediyemizin en büyük yatırımı, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine yaptığımız yatırımdır. Kurslarımızla da her yaştan hemşehrimizin sosyal, kültürel ve akademik yolculuğuna destek oluyoruz. Yoğun ilgi, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Şehzadeler’in her bir çocuğunun ve gencinin yanında olmaya devam edeceğiz.”




