Manisa Trabzonlular Derneği 5. Geleneksel Hamsi Festivali 12 Şubat Pazartesi günü başladı.  Festival etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken, bugün sevilen sanatçı Selçuk Balcı Manisa’da bir konser verecek.   Yarın ise ünlü Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu’da festival alanında sahne alarak, sevilen şarkılarını Manisalılar için söyleyecek. Her iki konserde halka ücretsiz olarak verilecek.

Ünlü Karadenizli ve sevilen sanatçı Selçuk Balcı, bugün (17 Şubat Cumartesi 2024) saat 17.00’de Manisa’nın Yunusemre İçesi sınırları içerisinde konumlandırılan; Manisa Magnesia Form AVM arkası festival alanında sahne alacak. Şarkıları, sahne performansı, espirileri ve kendine has tarzı ile gönüllerde taht kuran Selçuk Balcı; Manisa ve çevresinden gelen müzik tutkunlarına, unutulmaz bir Manisa akşamı yaşatacak.

Selçuk Balcı

Selçuk Balcı Konseri Ücretsiz

Manisa Trabzonlular Derneği 5’inci Hamsi Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan Selçuk Balcı açık hava Manisa konseri, tamamen ücretsiz. Bugün ayrıca festival etkinlikleri kapsamında yöresel sanatçılar; Hikmet Cüre, Ahmet Akyüz ve Sultan Bekçi’de birer konser verecek. 

Davut Güloğlu

Yarın Davut Güloğlu Konseri

Yarın ise (18 Şubat 2024 Pazar) saat 17.00 de Karadenizli Ünlü sanatçı Davut Güloğlu sevenleri ile buluşarak, dillerden düşmeyen şarkılarını Manisa’da seslendireceği bir konser verecek.  Davut Güloğlu konseri de ücretsiz.

Yöresel Sanatçılar

Ayrıca yarın (Pazar) yine yöresel sanatçılar; Beste Eyüpoğlu, Kemençesi ile İhsan Aydın, Hikmet Cüre, Ahmet Akyüz, Mustafa Dibiç, Paşa Ceylan ve Taner Eyüpoğlu sırasıyla birer konser verecekler.  Ayrıca horon ekibi ile Osman Yardım, halkın festivalin coşkusuna ortak olmasına ve horon oynamasına ortam hazırlayacak.

Yönetim Kurulu Tüm Halkı Festivale Davet Etti

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alioğlu başta olmak üzere; Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Nurgül Yılmaz, Tahsin Kalaycı, Dr. Barış Kaya, Dr. Alirıza Özen, Timur Bilgili, Ömer Akbulut, Muhammet Yavuz, Abdullah Küçükali ve Âdem Şen’de oluşan yönetim kurulu üyeleri tüm Manisalıları ve komşu illerden gelebilecek vatandaşları festivale davet etti.

Bağlardaki dolu hasarına karşı mücadele Bağlardaki dolu hasarına karşı mücadele

Kaynak: HABER MERKEZİ