Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı

MANİSA’da psikolojik bunalıma giren 15 yaşındaki lise öğrencisi oturdukları binanın çatı katında kendini çamaşır ipi ile asarak intihar etti.

Olay gece saat 03:00 sıralarında Manisa’nın Şehzadeler ilçesi 2. Anafartalar mahallesinde meydana geldi. İddialara göre okulda arkadaşları ile kavga eden 15 yaşındaki lise öğrencisi Hüsnüye E., eve döndüğünde elindeki ve yüzündeki şişlikleri görünce psikolojik bunalıma girdi. Gece saat 03:00 sıralarında oturdukları 5 katlı binanın çatı katına çıkan Hüsnüye E., çamaşır ipi kendini asarak intihar etti. Olay aile bireylerinin Hüsnüye E.’nin çatıda oyalandığı ve peşinden çatı katına çıkarak bakması üzerine ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 112 Acil Servis Ekipleri’nin bir buçuk saatlik uğraşı da Hüsniye E.’nin cansız bedenini hayata döndürmeye yetmedi. Savcının incelemesinin ardından cenaze, büyükşehir cenaze aracı ile Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Editör: TE Bilisim