Akhisar’ın 450 Yataklı Yeni Hastanesi Hızla Yükseliyor
Akhisar’ın 450 Yataklı Yeni Hastanesi Hızla Yükseliyor
İçeriği Görüntüle

Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri, Manisa’da da büyük bir katılımla yapıldı.
“Sevdamız Yeşil Vatan” temasıyla düzenlenen etkinlikte 16 ayrı noktada 35 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Manisa’da 35 Bin Fidan Toprakla Buluştu

“Her Fidan Gelecek İçin Bir Umut”

Manisa Valisi Vahdettin Özkan, etkinlik kapsamında Yukarı Kayapınar Mahallesi’nde orman yangınlarında zarar gören bölgede vatandaşlar, öğrenciler ve gönüllülerle birlikte fidan dikti.
Etkinlikte konuşan Vali Özkan, dikilen her bir fidanın gelecek için nefes, vatan için umut olduğunu vurguladı.

Manisa’da 35 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Yağmur Bereket Getirdi

Etkinlik sırasında başlayan yağmur, fidanlara doğal can suyu oldu. Katılımcılar, yağmura rağmen dikim çalışmalarına ara vermeden devam etti. Vatandaşlar ve öğrenciler, “Geleceğe nefes, dünyaya umut” mesajıyla doğaya sahip çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

Manisa’da 35 Bin Fidan Toprakla BuluştuManisa’da 35 Bin Fidan Toprakla BuluştuManisa’da 35 Bin Fidan Toprakla BuluştuManisa’da 35 Bin Fidan Toprakla BuluştuManisa’da 35 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Kaynak: HABER MERKEZİ