CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, TBMM’de bir türlü bitirilemeyen 30 kilometrelik Turgutlu-Manisa yoluna dikkat çekti. Başevirgen,

“Yolun bitiriliş tarihinin ertelendiği her gün yurttaşlarımız bu problemli yolda çile çekmeye devam ediyor. Her fırsatta yaptıkları yollarla övünenler, Turgutlu-Manisa arasındaki 30 kilometrelik yolun 10 kilometresini bile bitirebilmiş değil. Bu yolu bir an önce bitirin ve vatandaşlarımızı bu çileden kurtarın” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada uzun süredir tamamlanamayan ve vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan 30 kilometrelik Turgutlu-Manisa yoluna dikkat çekti.

Fay hattının 2 bin yıldır kırılması bekleniyor Fay hattının 2 bin yıldır kırılması bekleniyor

“30 kilometrelik yolun 8-10 kilometrelik kısmı bitirilebildi”

Yapımı bitmediği gibi sürekli tek şerit olması sorun yaşattığını vurgulayan Başevirgen,

“Yapımına Manisa Otogarı’nın önünden başlanan 30 kilometrelik Turgutlu-Manisa Yolu uzun süredir tamamlanamadı. Geçen sürede sadece 8-10 kilometrelik kısmı bitirilebilen bu yol sık sık tek şeride düşüyor. İş kamyonlarının oluşu ve yolun tek şeride düşmesi vatandaşlarımızın güvenliğini de tehlikeye atıyor” diye konuştu.

Yolun bitiriliş tarihi belli değil erteleniyor

Yolun bitiriliş tarihinin ertelendiği her gün vatandaşlara zorluk yaşandığını dile getiren Başevirgen,

“Karayolları Genel Müdürlüğü’ne soruyoruz, 30 km’lik bu yol yapımının ağır bir şekilde ilerlemesinin, bir türlü bitirilememesinin sebebi nedir? Yolun bitiriliş tarihinin ertelendiği her gün yurttaşlarımız bu problemli yolda çile çekmeye devam ediyor. Her fırsatta yaptıkları duble yollarla, otoyollarla, köprülerle övünenler, Turgutlu-Manisa arasındaki 30 kilometrelik yolun 10 kilometresini bile bitirebilmiş değil. Bu yolu bir an önce bitirin ve vatandaşlarımızı bu çileden kurtarın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ