Kurban Bayramı tatiline kısa bir süre kala İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yusuf Onat, 45 TV ekranlarında önemli açıklamalar yaptı. Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların yollarda dikkatli olması gerektiğini söyleyen Onat, uykulu bir şekilde trafiğe çıkılmaması gerektiğini vurguladı.

EKİPLER HER YERDE GÜVENLİĞİ SAĞLAYACAK Manisa’daki 35 kritik noktada emniyet güçlerinin trafiği düzenleyeceğini belirten Müdür Yusuf Onat, sivil ekiplerin de çalışmalara destek vereceğini söyledi. Bayram süresince yolların 7 gün 24 saat güvende olacağını ifade eden Yusuf Onat, vatandaşların araç kullanırken kurallara uyması gerektiğini de sözlerine ekledi.

HEDEF 0 ÖLÜMLÜ KAZA

Bünyamin Çiftçi, hafta boyunca ayırovalılarla Bünyamin Çiftçi, hafta boyunca ayırovalılarla

Manisa’da geçen bayramlara oranla bu yılki Ramazan Bayramı’nda yaralamalı trafik kazalarının yüzde 35 oranında düşüş gösterdiğini aktaran Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yusuf Onat, Kurban Bayramı’nda hedefin 0 ölümlü kaza olduğunu söyledi. Tüm Manisalıların güzel bir bayram tatili geçirmesini dileyen Onat, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nün yollarda her türlü tedbiri aldıklarının altını çizdi.

Editör: TE Bilisim