Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına veliler, öğrenciler, öğretmenler ve protokol üyeleri yoğun katılım gösterdi. Bu yıl ki mezuniyet programına katil İsrail’in Filistin Gazze’de işlemiş olduğu katliam ve soykırım damgasını vurdu. Öğrenciler diploma törenine ellerinde Filistin’e Özgürlük yazılı balonlarla çıkarak, Filistinli kardeşlerinin mücadelelerine destek verdiler.

Manisa Şehit Fatih Kalu Kız İmam Hatip Lisesi 5. Dönem Mezun Verdi (3)

 Okul müdürü Rifat Türkarslan, bu yıl 76 mezun veren Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin,  2024 YKS sınavında geçmiş yıllarda olduğu gibi yine derece yapacak öğrencilerinin olduğunu belirtti.  Ülkemizin en güzide üniversitelerine öğrenci göndermeye devam edeceklerini, öğrencileri sadece akademik başarılarla değil toplumsal gelişmelere ve dünyada olup bitenlere karşı, özelde ise İslam dünyasında Müslümanlara karşı yapılan zulümlere duyarlı ve sorumlu olacak şekilde yetiştirerek eğitim verdiklerini ifade etti.

Manisa Şehit Fatih Kalu Kız İmam Hatip Lisesi 5. Dönem Mezun Verdi (4)

Türkarslan,

LİMA, üniversite adaylarına YKS tercih danışmanlığı hizmeti veriyor LİMA, üniversite adaylarına YKS tercih danışmanlığı hizmeti veriyor

“Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yolları bahtları açık olsun. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Manisa Şehit Fatih Kalu Kız İmam Hatip Lisesi 5. Dönem Mezun Verdi (1) 

Kaynak: HABER MERKEZİ