Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu

Manisa altın fiyatları öğrenmek, kuyumculuğa dair işlemleri gerçekleştirmek ve daha fazlası için Manisa Kuyumcular Odası bilgilerini bir araya getirdik. Aşağıda sunduğumuz Manisa Kuyumcular Odası iletişim adresleri üzerinden Kuyumcular Derneği ile ilgili net bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Manisa anlık çeyrek ve gram altın fiyatları gibi birçok bilgiye Manisa Kuyumcular Odası'ndan ulaşabilirsiniz.

Manisa Kuyumcular Odası Başkanı

Manisa kuyumcular odası başkanı Erkan Özşen seçilmiştir. Başkan Özşen, Corona virüs nedeni ile gerçekleşen olumsuz durumlara ve sektörde yaşanan olumsuzluklara değinerek yaşanan sıkıntılar için kalıcı çözümler bulma yönünde çalışmalar ve yeni formüller düzenleyeceğini açıkladı. Aynı zamanda Başkanlığının ardından Manisa kuyumcular odası başkanı Erkan Özşen e altın döneminin başlatılmasına dair yetkili kurum ve işletmelerle iletişime geçtiğini belirtti. Yaptığı çalışmalar ile güven kazanan Erkan Özşen başkanlık görevini layığı ile sürdürmekte.

Manisa Kuyumcular Odası İletişim

Şimdi sizlere Manisa Kuyumcular Odası iletişim bilgilerini paylaşacağız. Aşağıda yer alan Manisa Kuyumcular Odası telefon ve adres bilgileri üzerinden başarılı şekilde iletişime geçerek aklınıza takılan tüm soruları ve almak istediğiniz tüm hizmetleri kolaylıkla alabilirsiniz.

  • Adres : 1. Anafartalar Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. 28/3 Manisa Merkez, Manisa
  • Telefon numarası : 0236 232 87 63
  • E posta : [email protected]
  • Web sitesi: www.manisakuyumculardernegi.org

Manisa Şehzadeler ilçesinde devamlı hizmet sunan Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Erkan Özşen bölgede hizmet veren kuyumcular çarşısını yenilikçi görüşleri ile denetim altına almaktadır.

Manisa Kuyumcular çarşısı

Manisa'da yılın her döneminde olduğu gibi altın satışları bu dönemde de yoğun bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Özellikle çeyrek altın, yarım altın, zincir, 22 ayar bilezik, tektaş yüzük, alyans, altın kemer ve çeşitli takı setleri almak isteyen bireyler Manisa Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret etmektedir. Altın fiyatlarını güncel olarak ve eksiksiz olarak elde edebileceğiniz Manisa Kuyumcular Çarşısı 1806 Sk: 8/A adresi üzerinden kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Değerli taşlar almak isteyen herkes Manisa kuyumcular odası ile iletişim kurup kuyumcular çarşısında yer alan alternatif seçenekleri gözden geçirebilir. Ege bölgesine özgü el işi takılara merak duyuyorsanız Manisa Kuyumcular çarşısında aradığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Manisa Kuyumcular Odası altın fiyatları

Günlük altın kuru Manisa kuyumcular odasından elde edilen verilere göre her gün değişiklik göstermektedir. İl genelinde kuyumcular için uygulanan tarife günlük kurlara göre devamlı değişiklik göstermektedir. Bu nedenle satın alma ve satma işlemlerinizi gerçekleştirebilmek adına Manisa kuyumcular odası ile iletişime geçmeli veya kuyumcular çarşısına gelerek işlemlerimizi doğru ve eksiksiz şekilde düzenleyebilirsiniz.

Anlık dolar, euro ve altın fiyatları görmek için; https://bedavainternet.com.tr/kac-tl/ tıklayın.