Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında “Gıdanın Resmi Kontrolü ve İdari Yaptırımlar Prosedürü”nde yapılan değişiklik sonrasında uygulama birlikteliğinin sağlanması amacıyla prosedür hükümlerinin istişare edildiği değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Manisa İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’nde Istişare Toplantısı (3)

100. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Müdür Yardımcısı Ali Gök, Gıda ve Yem Şube Müdürü Dr. Defne Bacınoğlu, Bakanlığımız Gıda Kontrol ve Laboratuvar Daire Başkanlığında görevli Çalışma Grup Sorumlusu Dr. Çiğdem Kurtar ile İl ve İlçe Müdürlüklerinde görev yapan kontrol görevlileri katıldı.

Meslek öğrencilerine müjde! Öğrenciler için işbirliği protokolü imzalandı Meslek öğrencilerine müjde! Öğrenciler için işbirliği protokolü imzalandı

Manisa İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’nde Istişare Toplantısı (4)

Eğitmen Dr. Çiğdem Kurtar sunumunu gerçekleştirdiği toplantıda, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun değişikliği ile resmi kontroller ve neticesinde uygulanan iş, işlem ve idari yaptırımlara ilişkin yaşanan hukuki süreçler ile ilgili değişiklikler aktarıldı. Katılımcılardan gelen sorularının yanıtlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Manisa İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’nde Istişare Toplantısı (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ