Nilüferli karateciler madalyalarla döndü Nilüferli karateciler madalyalarla döndü

Ahmet ÜNSAL/Manisa
   Ligin başında yapılan transferlere imza atan Sportif Direktör Levent Devrim’in takımı bugün için ligde 19 puanla 6 sıraya yükselmesine karşın Dünya Kupası arası öncesinde Manisa FK takımındaki görevinden ayrılmasının perde arkasını şu sözlerle dile getirdi.
  “Futbol adına benim doğrularımla Manisa FK yönetiminin futbola bakışındaki doğrulara bakış açılarımızda derin ayrışımlar bulunduğunu düşündüğüm gerekçesiyle Sportif Direktörlüğü görevinden ayrılma kararı aldım. Manisa FK kulübüne ve iki tarafa da fazla zarar vermemek adına böylesi bir kararı verdim. Birileri adım atacaksa o adımı benim atmam gereği vardı sonuç olarak karar her iki tarafa da hayırlar getirsin. Futbolun doğru analiz edildiği bir başka yerde ve projelerde olmak için çalışmalarımı, bilgi birikiminin göz önünde bulundurulacağı bir başka yerde olacağım” dedi.
    Diğer tarafta da Manisa FK yönetiminden yapılan yazılı açıklama da ise;
   “Takımımızın Futbol Direktörü Levent Devrim ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.Levent Devrim'e kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerind